Toegangscontrole een pré voor elk bedrijf

Het installeren van een toegangscontrole voor uw bedrijfspand kan voor een veilig gevoel zorgen. Maar bent u er al van op de hoogte dat toegangscontrole een absolute pré is voor elk bedrijf? Het is vanzelfsprekend dat u sommige problemen liever buiten de deur houdt. Er zijn situaties waarin bepaalde personen wel, beperkt of helemaal geen toegang mogen hebben tot bepaalde delen van het bedrijfspand. Bescherm uw waardevolle informatie en bedrijfseigendommen.

Toegangsrechten medewerkers
Beheer eenvoudig de toegangsrechten van gebruikers. Alle medewerkers kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen via de hoofdingang van een gebouw, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot personen die er specifiek rechten toe hebben.

Toegangscontrole met tijdschema’s
Met toegangscontrole voor uw bedrijfspand beheert u ook eenvoudig de toegangsrechten van alle gebruikers. U bepaald welke medewerkers of welke afdeling toegang heeft tot welk gebied van het bedrijfspand. De toegangscontroles van Vleugels Beveiliging maken het mogelijk om tijdschema’s toe te passen, zo bepaalt u wie toegang heeft op bepaalde tijdstippen, of juist niet.

Integratiemogelijkheden beveiligingstechniek
Wist u dat het mogelijk is om uw toegangscontrole te koppelen met de overige beveiligingstechniek van uw bedrijfspand? Integreer uw toegangscontrole bijvoorbeeld met uw alarminstallatie of brandmeldinstallatie.

Paxton: Toegangscontrole voor uw bedrijfspand
Bij Vleugels Beveiliging maken we gebruik van de elektronische toegangscontrole van Paxton. Dit is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Ontwikkeld met ultieme eenvoud in gedachten, maakt Paxton gebruik van de nieuwste technologie die u helpt iedere locatie te voorzien van moderne toegangscontrole en video management, zonder ingewikkeld systeembeheer.

Meer informatie?
In een advies van Vleugels Beveiliging gaan beveiliging en functionaliteit hand in hand. Bij Vleugels Beveiliging zeggen we daarom ook: uw veiligheid, uw gemak. Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole voor uw bedrijfspand? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Andere berichten

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact