Inbraak­preventie

Inbraak is inbreuk op uw privacy en daarmee een ingrijpende gebeurtenis die u liever voorkomt. Het is een probleem dat u, heel letterlijk, buiten de deur wilt houden. Vleugels Beveiliging beschermt uw eigendommen en gemoedstoestand op verschillende manieren tegen inbraak.

Alarminstallaties

Bent u eigenaar van een huis, kantoor of bedrijfspand? Een alarmsysteem laten installeren als inbraakpreventie biedt u en de mensen om u heen meer zekerheid en bovenal veel veiligheid. Voor iedere situatie bieden wij een passend, duurzaam alarmsysteem dat u op een eenvoudige manier kunt bedienen.

Mistmachines

Inbrekers laten zich niet meer zo gemakkelijk afschrikken door inbraakbeveiliging. Het aantal ramkraken en hit-and-runincidenten neemt toe. Om inbraken zo efficiënt mogelijk te voorkomen, is een mistmachine als inbraakpreventie een uitstekende oplossing.

Toegangscontrole

Er zijn situaties waarin personen wel, beperkt of helemaal geen toegang mogen hebben tot een pand. Bekijk onze oplossingen voor een veilige toegangscontrole.

Wilt u weten welke preventiemaatregel het beste bij u past? Neem contact met ons op!

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Inbraak is een probleem dat u, heel letterlijk,
buiten de deur wilt houden.”

Contact