Inbraak­-
preventie

Inbraak is een ingrijpende gebeurtenis. Vooral als inbreuk op uw privacy.
Vleugels Beveiliging beschermt uw eigendommen én gemoedstoestand op verschillende manieren tegen inbraak.

Afschrikken

Een alarmsysteem als inbraakpreventie biedt u en de mensen om u heen meer zekerheid en bovenal veel veiligheid. Voor ieder huis, kantoor of bedrijfspand bieden wij een passend, duurzaam alarmsysteem dat inbrekers afschrikt en u op een eenvoudige manier kunt bedienen.

Geen hand voor ogen

Een mistmachine als inbraakpreventie is een uitstekende oplossing. Als inbrekers zich niet hebben laten afschrikken door andere inbraakbeveiliging zien ze echter door de mist geen hand voor ogen meer. Zodat ze er niet met uw waardevolle spullen vandoor kunnen gaan.

Verboden toegang

Er zijn situaties waarin personen wel, beperkt of helemaal geen toegang mogen hebben tot een pand. Want sommige problemen houdt u liever buiten de deur. Onze oplossingen voor een veilige toegangscontrole beschermen tegen ongenode gasten.

Meer weten?

Bel 085-048 68 30 of

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Inbraak is een probleem dat u, heel letterlijk,
buiten de deur wilt houden.”

Contact