Camera-
observatie

Ongewenste personen of objecten op uw terrein wilt u in een vroeg stadium signaleren en vastleggen. Houd een oogje in het zeil met een cameraobservatiesysteem. Dankzij de camera’s kunt u ieder detail live zien of op een later tijdstip terugkijken.

Alles op beeld

Cameraobservatie is een geschikte manier om zakelijke of privé-eigendommen te beschermen tegen inbraak. Wanneer een inbreker een camera ziet hangen, is er een grote kans dat deze direct afhaakt. Mochten inbrekers toch toeslaan, dan heeft u hier beeldmateriaal van.

Mogelijkheden en functionaliteiten

Cameraobservatie zorgt voor een zeker en veilig gevoel. Vleugels Beveiliging beschikt over een breed assortiment en adviseert u graag.

Netwerkvideorecorder

Een netwerkvideorecorder maakt het mogelijk om, naast het live bekijken van beeld, gebeurtenissen op te slaan en terug te kijken. Deze recorders maken optimaal en efficiënt gebruik van uw netwerk om data te verzenden en ontvangen.

Domecamera’s

De domecamera wordt zowel binnen als buiten toegepast. Dit type camera wordt vaak gekozen op basis van het uiterlijk. Een domecamera oogt elegant en de vorm is beter bestand tegen vandalisme.

Smartphoneapplicatie

Door een smartphoneapp te downloaden, is het mogelijk om op afstand live en opgenomen beelden te bekijken, camera’s te bedienen en screenshots vast te leggen. Bij installatie worden recorders en camera’s toegevoegd aan de applicatie. In één applicatie is het mogelijk meerdere objecten te beheren.

Multistreamtechnologie

De camera’s van Vleugels Beveiliging beschikken over meerdere videostreams. De multistreamtechnologie maakt het mogelijk om drie verschillende streams (met verschil in beeldkwaliteit en snelheid) gelijktijdig toe te passen.

Meer weten?

Bel 085-048 68 30 of

Onopvallende beveiligingscamera’s

U kunt ervoor kiezen om de camera’s in één geheel met de gevel te laten plaatsen. Op deze manier zorgt u ervoor dat de camera’s niet opvallen voor onbevoegden. Vleugels Beveiliging biedt u de mogelijkheid om de camera’s in de kleur van de gevel te laten uitvoeren.

Accessoires Vleugels Beveiliging

Het systeem kan zo nodig uitgebreid worden met een aantal accessoires, om de functionaliteit te verbeteren. Door het toevoegen van extra geheugen kunt u bijvoorbeeld langer camerabeelden bewaren. Ook kunnen monitoren op diverse plaatsen worden gemonteerd, zodat u in één oogopslag een overzicht heeft van uw woning of bedrijfspand.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Dag en nacht, vanaf elke plek op
de wereld, uw systeem bedienen.”

Contact