Over ons

Beveiligingsoplossingen op elk gebied en voor iedere doelgroep: alarminstallaties, mistmachines, toegangscontrole, brandmeldinstallaties en cameraobservatiesystemen.
Dat vindt u bij Vleugels Beveiliging. Duurzame beveiligingsoplossingen op elk gebied voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Veiligheid voor alles

Wij zeggen niet voor niets: veiligheid voor alles. Vleugels Beveiliging is een innoverende onderneming met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Jan Vleugels deed ervaring op als servicemonteur en later als projectleider bij één van Nederlands grootste beveiligingsbedrijven. Vanuit zijn passie voor het vak richtte hij in 2011 Vleugels Beveiliging op.

Meer weten?

Bel 085-048 68 30 of

Advies op maat

Tot op de dag van vandaag houden wij ons dagelijks bezig met de ontwikkeling, realisatie en het onderhoud van duurzame beveiligingsoplossingen. Ter plaatse bekijken wij uw situatie, waarbij een inventarisatie van de benodigdheden wordt bepaald. Heeft u bijvoorbeeld nieuwbouwplannen? Wij denken graag mee op basis van de ontwerpen. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en op maat gemaakt advies, omdat wij uit ervaring weten dat iedere beveiligingsoplossing nauwkeurigheid en maatwerk vereist.

Service en zekerheid

Beveiliging draait niet alleen om het monteren van een beveiligingsinstallatie. Om uw gemoedsrust te blijven waarborgen, sluit Vleugels Beveiliging een onderhoudscontract met u af voor een periodieke controle en periodiek onderhoud van uw beveiligingsinstallatie. Op deze manier verzekeren wij u van een uitstekende werking van uw installatie. Vleugels Beveiliging biedt u 24 uur per dag, 356 dagen per jaar de beste service.Wij staan graag voor u klaar.

Vragen over ons?

 

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op! We staan u graag te woord.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact