Mist­machines

Inbrekers laten zich niet meer zo gemakkelijk afschrikken door inbraakbeveiliging; het aantal ramkraken en hit-and-runincidenten neemt toe. Een mistmachine is hét redmiddel tijdens een inbraakpoging. Zodra het alarm afgaat, vult een generator de ruimte binnen enkele seconden met witte mist (nevel). Inbrekers worden gehinderd, doordat zij enige tijd niets meer kunnen zien.

Zij zullen er op deze manier niet met uw waardevolle spullen vandoor kunnen gaan. De mistuitstoot van de mistgenerator zal daders direct afschrikken en hinderen tijdens het verzamelen en afvoeren van de buit. Wellicht zullen ze hun inbraakpoging zelfs vroegtijdig staken, want snelheid speelt bij een inbraak of overval een belangrijke rol.

Beperk de schade

Met deze preventieve maatregel heeft u invloed op de schade en verhoogt u de continuïteit van uw bedrijf. Een mistmachine van Vleugels Beveiliging biedt een hoge mistuitstoot per seconde. De mist blijft minimaal 20 minuten in de ruimte aanwezig waar de mistmachine is geïnstalleerd. Uw kostbare spullen zijn binnen deze tijd onzichtbaar voor de inbreker, door het beperkte zicht.

Automatisch aanvullende miststoot

Er is ook gedacht aan eventuele mistafvoer door bijvoorbeeld tocht. Na de initiële mistuitstoot kan de ruimte nog meerdere malen met mist worden bijgevuld. De mistmachines bevatten voldoende vloeistof om gedurende een lange periode een mist van zeer hoge kwaliteit te produceren. Dit hoeft u niet zelf te reguleren; het systeem bepaalt automatisch of aanvullende mistuitstoot nodig is.

Undercover monteren

Inbrekers scannen de ruimte voordat ze binnenkomen. U doet er daarom verstandig aan om beveiligingssystemen zo onopvallend mogelijk te monteren. Het is mogelijk om de mistmachine nagenoeg onzichtbaar boven een verlaagd plafond te monteren, wat een uitstekend mistresultaat oplevert.

Op maat gemaakt oplossing?

Bent u benieuwd naar welke op maat gemaakt oplossing bij uw situatie past, of heeft u een vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gun inbrekers geen hand voor ogen. Zet ze in de mist! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Een mistmachine is hét middel tegen inbraak.”

Contact