Toegangs­controle

Het is vanzelfsprekend dat u sommige problemen liever buiten de deur houdt. Er zijn situaties waarin bepaalde personen wel, beperkt of helemaal geen toegang mogen hebben tot bepaalde delen van een pand.

Een geïntegreerd en betrouwbaar systeem regelt wie tot welke ruimtes van een pand toegang heeft. Een structuur van kaart- of druppelsystemen, toegangspoorten en/of intercom plus videointercomsysteem regelt de toegang – of de ontzegging – tot bepaalde gebieden. In een bedrijfspand is het een komen en gaan van mensen. Bepaalde personen hebben toegang tot delen van het bedrijfspand en anderen juist weer niet. Deze hele toegangscontrole kan gereguleerd worden via één structuur: één waterdicht systeem dat bepaalde personen toegang kan verlenen of weigeren voor bepaalde ruimten. Op deze manier beschermt u ieders veiligheid en is iedereen op zijn plek.

Noodgevallen

Een toegangscontrole beschermt niet alleen de bedrijfsbezittingen. Door de registratiefunctie waarborgt de toegangscontrole tevens uw veiligheid. Door middel van een veilige toegangscontrole weet u altijd wie zich waar in het gebouw bevindt. Deze informatie kan van levensbelang zijn in noodsituaties.

Badge

Voor de toegangscontrole bestaan er verschillende identificatiemethoden. Een daarvan is de badge (kaart). De badge is gekoppeld aan een specifiek persoon en is daarmee een beproefd identificatiemiddel. In veruit de meeste gevallen volstaat deze identificatiemethode. In combinatie met moderne en gebruikersvriendelijke software is deze identificatiemethode zeer gebruiksvriendelijk.

Biometrie

Een badge of een toegangscode is overdraagbaar, lichaamseigenschappen zijn dat niet. Niets is zo uniek als lichaamskenmerken van mensen. Biometrie is een waterdichte identificatiemethode, omdat er gecontroleerd wordt op een fysiek persoonskenmerk. Hierbij kunt u denken aan een vingerafdruk, scan van de iris (oog) of gezichtsherkenning.

Integrale systematiek

Voor de échte integrale aanpak kunnen toegangscontrolesystemen gekoppeld worden aan een inbraakbeveiligings- of brandmeldinstallatie. Een toegangscontrolesysteem werkt preventief, actief en reactief aan de veiligheid van uw bezittingen en werknemers.

Paxton10

Bij Vleugels Beveiliging maken we gebruik van de elektronische toegangscontrole van Paxton. Paxton10 is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Ontwikkeld met ultieme eenvoud in gedachten, maakt Paxton10 gebruik van de nieuwste technologie die u helpt iedere locatie te voorzien van moderne toegangscontrole en video management, zonder ingewikkeld systeembeheer.

Paxton10 is gemakkelijk in gebruik en is de toekomstbestendige beveiligingsoplossing voor uw gebouw. 

Meer informatie?

In een advies van Vleugels Beveiliging gaan beveiliging en functionaliteit hand in hand. Bij Vleugels Beveiligingstechniek zeggen we daarom ook: uw veiligheid, uw gemak. Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole? Wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Houd ongewenste gasten buiten de deur. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact