Toegangs­controle

Sommige problemen houdt u liever buiten de deur.
Beperk daarom de toegang tot bepaalde delen van uw pand.
Zodat u maximaal beschermd bent tegen ongenode gasten.

Eén systeem

In een bedrijfspand is het een komen en gaan van mensen. Bepaalde personen hebben toegang tot delen van het bedrijfspand en anderen juist weer niet. Deze hele toegangscontrole kan gereguleerd worden via één structuur van kaart- of druppelsystemen, toegangspoorten en/of intercom plus videointercomsysteem. Een geïntegreerd en betrouwbaar waterdicht systeem dat bepaalde personen toegang kan verlenen of weigeren voor bepaalde ruimten. Op deze manier beschermt u ieders veiligheid en is iedereen op zijn plek.

Meer weten?

Bel 085-048 68 30 of

Veilig

Gebruiksvriendelijk

Toekomstbestendig

Noodgevallen

Een toegangscontrole beschermt niet alleen de bedrijfsbezittingen. Door de registratiefunctie waarborgt de toegangscontrole tevens uw veiligheid. Door middel van een veilige toegangscontrole weet u altijd wie zich waar in het gebouw bevindt. Deze informatie kan van levensbelang zijn in noodsituaties.

Identificatie

Voor de toegangscontrole bestaan er verschillende identificatiemethoden. Dat kan middels een toegangscode, een badge of biometrie. Voor de échte integrale aanpak kunnen toegangscontrolesystemen gekoppeld worden aan een inbraakbeveiligings- of brandmeldinstallatie. Zo werk uw toegangscontrolesysteem werkt preventief, actief en reactief aan de veiligheid van uw bezittingen en werknemers.

Badge

Een badge is gekoppeld aan een specifiek persoon en is daarmee een beproefd identificatiemiddel. In veruit de meeste gevallen volstaat deze identificatiemethode. In combinatie met moderne en gebruikersvriendelijke software is deze identificatiemethode zeer gebruiksvriendelijk.

Biometrie

Een badge of een toegangscode is overdraagbaar, lichaamseigenschappen zijn dat niet. Niets is zo uniek als lichaamskenmerken van mensen. Biometrie is een waterdichte identificatiemethode, omdat er gecontroleerd wordt op een fysiek persoonskenmerk. Hierbij kunt u denken aan een vingerafdruk, scan van de iris (oog) of gezichtsherkenning.

Paxton10

Bij Vleugels Beveiliging maken we gebruik van de elektronische toegangscontrole van Paxton. Een veelzijdige, toekomstbestendige beveiligingsoplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Ontwikkeld met ultieme eenvoud in gedachten, maakt Paxton10 gebruik van de nieuwste technologie die u helpt iedere locatie te voorzien van moderne toegangscontrole en video management, zonder ingewikkeld systeembeheer.

Wacht niet langer

 

Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact