Camera’s rondom uw woning, waar moet u op letten?

Het installeren van beveiligingscamera’s rondom uw woning kan verschillende redenen hebben. Cameraobservatie is onder andere een uitstekende manier om uw privé eigendommen te beschermen. Echter, zijn er wel een aantal regels verbonden aan het (laten) installeren van camera’s rondom uw woning.

 

Privacy van de buren

De belangrijkste regel is dat u enkel het deel mag filmen dat nodig is om uw huis te beveiligen. Daardoor is het van belang om rekening te houden met de privacy van uw buren. Het is volgens de AP (autoriteit persoonsgegevens) niet toegestaan om de bezittingen van uw buren te filmen, inclusief de openbare weg of stoep.

Wat zijn uitzonderingen?

Zoals hierboven omschreven is het niet toegestaan om de bezittingen van buren te filmen. Het is enkel toegestaan om het deel te filmen dat nodig is om uw huis te beveiligen. Soms kan het niet worden voorkomen dat een deel van de openbare weg of het huis van uw buren in beeld komt.

De beste beveiligingscamera voor uw woning

Bij Vleugels Beveiliging helpen we u graag door te adviseren in de beste beveiligingscamera voor uw woning. Wij bieden uitgebreide opties met verschillende functionaliteiten. Veiligheid staat altijd bij ons voor op en weten daarom als geen ander dan cameraobservatie voor een zeker en veilig gevoel zorgt.

Mogelijkheden cameraobservatie Vleugels Beveiliging

Wij bieden verschillende mogelijkheden en functionaliteiten op het gebied van camera observatie. Van een netwerk video recorder tot dome camera’s en van smartphone applicaties tot multistream technologieën.

Neem vrijblijvend contact op 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van camerasystemen? Wij adviseren graag. Neem geheel vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

 

Andere berichten

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact