Certificering

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

BORG-Technisch Beveiligingsbedrijf

Vleugels Beveiliging is een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Eerst wordt bepaald hoe groot het risico van diefstal en/of inbraak bij uw bedrijf of woning is. Na de uitvoering van de bouwkundige en elektronische maatregelen wordt een certificaat verstrekt. Met het BORG-certificaat en opleveringsbewijs kunt u aantonen dat het bedrijfspand of de woning goed beveiligd is tegen inbraak. Een BORG-certificaat wordt alleen verstrekt door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Brandmeldinstallatie installeren

Een brandmeldinstallatie is een belangrijke brandbeveiligingsvoorziening. Daarom moet de brandmeldinstallatie betrouwbaar zijn. Hierop zijn de kwaliteit van de componenten en installatiewerk van invloed. Vleugels Beveiliging is gecertificeerd conform het CCV-certificatieschema installeren brandmeldinstallaties. Dit certificatieschema toont aan dat de installatie is gemonteerd volgens de NEN2535.

Brandmeldinstallatie onderhoud

Om zeker te weten dat de brandmeldinstallatie waarschuwt als er brand uitbreekt, is het belangrijk om de installatie goed te onderhouden en beheren. In het bouwbesluit is een verplichting opgenomen om de brandmeldinstallatie te onderhouden. NEN2654-1 schrijft voor hoe het onderhoud en beheer van de brandmeldinstallatie moeten worden uitgevoerd. Vleugels Beveiliging is gecertificeerd conform het CCV-certificatieschema onderhoud brandmeldinstallatie. Dit certificatieschema is gebaseerd op NEN 2654-1.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de certificeringen van Vleugels Beveiliging? Neem gerust contact met ons op.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact