Beveiligingssystemen voor uw woning met Moonlight

Eenvoudig en snel uw huis goed beveiligen, dat kan met Moonlight! Dit concept is tot stand gekomen vanuit Vleugels Beveiliging. Met al meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, is Moonlight gelanceerd als dé specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen.

 

Jouw huis altijd veilig

Het motto van Moonlight is: jouw huis altijd veilig. Moonlight biedt complete beveiligingssystemen. Het doel daarvan is om samen een veilige en onbezorgde woonomgeving te creëren.

Ook de zakelijke markt

Moonlight is er niet alleen voor de particuliere markt. Zij bedienen zo ook de kleinzakelijke markt sneller, laagdrempeliger en persoonlijker. Zo zorgen zij ervoor dat ook uw pand, medewerkers en inboedel met hoge waarde altijd beschermd zijn tegen inbraak, lekkage en brand.

Stel uw beveiligingspakket samen in de configurator

Moonlight biedt beveiligingsoplossingen voor woningen en zakelijke panden. Deze zijn zelf samen te stellen via de Moonlight configurator. Als u op zoek bent naar een beveiligingsoplossing voor uw woning, dan wordt eerst uw risicoprofiel berekend. Zo wordt het systeem volledig aangepast aan uw woonsituatie en wensen. Uw pakket is daarnaast altijd uit te breiden met losse producten. Zo heeft u ten alle tijde het meest optimale en passende veiligheidssysteem voor uw woning.

Wat maakt Moonlight zo uniek?

Het unieke aan Moonlight is dat u samen met experts een pakket samenstelt via de configurator op basis van uw woonomgeving, woonsituatie en persoonlijke behoeften. De configurator is ontwikkeld in samenwerking met Vleugels Beveiligingstechniek, die jarenlange ervaring heeft in de beveiligingsbranche. Kwaliteit, betrouwbaar, persoonlijk, laagdrempelig en natuurlijk veiligheid zijn de belangrijkste kernwaarden bij Moonlight.

Producten van Ajax Systems

Moonlight gaat voor de hoogste kwaliteit en beste service. De kwalitatieve beveiligingsproducten zijn altijd van het betrouwbare merk Ajax Systems. Daarnaast werkt Moonlight alleen maar met gecertificeerde en ervaren installateurs, monteurs en beveiligers.

Limburgse nuchterheid

Door de Limburgse nuchterheid is het contact met Moonlight altijd persoonlijk en laagdrempelig. Voor al uw vragen kunt u altijd bij Moonlight terecht, ook na installatie van uw beveiligingssysteem. En dat op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier. 

24/7 beveiliging

Veel van Moonlights alarmsystemen zijn te verbinden met een meldkamer. Is er iets aan de hand waardoor het alarmsysteem een melding geeft? Dan is er door deze verbinding altijd iemand die direct actie kan ondernemen bij een calamiteit, zelfs als u zelf even niet beschikbaar bent.

Altijd veilig door onderhoud

Een alarmsysteem moet natuurlijk altijd werkzaam zijn. Daarom biedt Moonlight verschillende servicepakketten aan. Zo komt de monteur één keer per jaar langs om het systeem volledig te controleren. Heeft u ondertussen problemen, vragen of storingen? Ook dan zijn zij er om u te helpen. 

Plan een gratis adviesgesprek

Komt u er niet helemaal uit? Zowel bedrijven als particulieren kunnen een gratis én vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om alle wensen en behoeften te bespreken om tot een passend systeem te komen. Heeft u een alarmsysteem bij Moonlight besteld? Dan wordt deze gratis bij u aan huis gemonteerd door een van onze gecertificeerde monteurs. 

Andere berichten

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact