Keuze voor juiste type melder

Een brandmeldinstallatie is onmisbaar in ieder gebouw, maar hoe maak je de keuze voor het juiste type melder? Vleugels Beveiliging is officieel Lobeco-Siemens Partner, waardoor we graag gebruik maken van de geavanceerde technologie.

 

Siemens ASA techniek
Als Lobeco-Siemens Partner hanteren we de ASA techniek. ASA staat voor Advanced Signal Analysis, een gepatenteerde technologie. Brandmelders met de ASA techniek bieden branddetectie voor een breed scala aan toepassingen. De slimme technologie maakt het mogelijk om brand te onderscheiden van damp, stoom of uitlaatgassen. De brandmelder maakt een vlugge analyse wanneer er wel of geen brand is. Wilt u ook snel en efficiënt een echte brand in een gebouw detecteren en tegelijkertijd onnodige valse meldingen te elimineren? Bij Vleugels Beveiliging zijn wij ervan overtuigd dat u dan kiest voor Siemens melders met de ASA technologie.

Installatie van uw brandmelder
Kiest u ervoor om de brandmeldinstallatie door Vleugels Beveiliging aan te leggen? Dan zal dit worden uitgevoerd conform NEN2535. Zodra de brandmeldinstallatie is aangelegd, wordt de installatie in bedrijf gesteld. Tijdens de inbedrijfstelling testen wij alle componenten uitvoerig, waarna we de installatie opleveren aan de eigenaar of gebruiker van het object.

Contact
Bij Vleugels Beveiliging zeggen we niet voor niets ‘veiligheid boven alles’, wij adviseren u graag in de beste typen producten. Bij brand telt iedere seconde, bescherm uw gebouw of bezittingen met de beste techniek.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Andere berichten

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Wij voorzien u waar nodig
graag van persoonlijk advies.”

Contact