Alarm-installaties

Een alarminstallatie laten installeren als inbraakpreventie biedt u en de mensen om u heen meer zekerheid en bovenal meer veiligheid. Voor iedere situatie bieden wij een passend, duurzaam alarmsysteem dat u op een eenvoudige manier kunt bedienen.

Op maat gemaakt

De aanschaf van een alarminstallatie kan verschillende redenen hebben. Voor de één is de aanschaf van een alarminstallatie om inbraak te voorkomen, voor de ander is het voldoen aan een eis vanuit de verzekeraar. Een alarminstallatie van Vleugels Beveiliging beschermt, ongeacht met welke reden het is geïnstalleerd. Met een op maat gemaakt alarminstallatie ontdekt u gauw wanneer er gevaar dreigt. Bij een mogelijke inbraak signaleert een alarminstallatie bewegingen van inbrekers.

Meer weten?

Bel 085-048 68 30 of

Bescherm uw eigendommen

Alarmsystemen met hypergevoelige sensoren bespeuren elke beweging en trilling. Als iemand alleen maar zijn neus tegen het venster drukt, wordt dit al gedetecteerd. Vindt u dit een wat al te drastische maatregel? Dan adviseert Vleugels Beveiliging graag welke toepassing het beste functioneert voor uw situatie. Bescherm uw persoonlijke eigendommen; bescherm uw gemoedsrust.

Van A tot Z geregeld

Vleugels Beveiliging komt altijd ter plekke uw situatie bekijken, waarbij meteen een inventaris van benodigdheden wordt opgenomen. Op basis hiervan wordt u geadviseerd. Installatie, ontwerp, het leveren van de hard- en software, het monteren en onderhouden, kortom het gehele traject van beveiligen kunt u aan ons uitbesteden. Voor iedere situatie is er een passend, duurzaam alarmsysteem.

Inventarisatie

Advies

Ontwerp

Installatie

Levering

Montage

Onderhoud

Vragen over alarminstallaties?

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
We staan u graag te woord.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Voor iedere situatie is er een
passend, duurzaam systeem.”

Contact