Alarm­installaties

Bent u eigenaar van een huis, kantoor of bedrijfspand? Een alarminstallatie laten installeren als inbraakpreventie biedt u en de mensen om u heen meer zekerheid en bovenal meer veiligheid. Voor iedere situatie bieden wij een passend, duurzaam alarmsysteem dat u op een eenvoudige manier kunt bedienen.

Op maat gemaakt alarminstallatie

De aanschaf van een alarminstallatie kan verschillende redenen hebben. Voor de één is de aanschaf van een alarminstallatie om inbraak te voorkomen, voor de ander is het voldoen aan een eis vanuit de verzekeraar. Een alarminstallatie van Vleugels Beveiliging beschermt, ongeacht met welke reden het is geïnstalleerd. Met een op maat gemaakt alarminstallatie ontdekt u gauw wanneer er gevaar dreigt. Bij een mogelijke inbraak signaleert een alarminstallatie bewegingen van inbrekers.

Bescherm uw eigendommen

Alarmsystemen met hypergevoelige sensoren bespeuren elke beweging en trilling. Als iemand alleen maar zijn neus tegen het venster drukt, wordt dit al gedetecteerd. Vindt u dit een wat al te drastische maatregel? Dan adviseert Vleugels Beveiliging graag welke toepassing het beste functioneert voor uw situatie. Bescherm uw persoonlijke eigendommen; bescherm uw gemoedsrust.

Alarminstallatie voor iedere situatie

Vleugels Beveiliging komt altijd ter plekke uw situatie bekijken, waarbij meteen een inventaris van benodigdheden wordt opgenomen. Op basis hiervan wordt u geadviseerd. Installatie, ontwerp, het leveren van de hard- en software, het monteren en onderhouden, kortom het gehele traject van beveiligen kunt u aan ons uitbesteden. Voor iedere situatie is er een passend, duurzaam alarmsysteem.

Vragen over alarminstallaties?

Of u nu een particulier, bedrijf of instelling bent, Vleugels helpt u graag aan dé oplossing wat betreft alarminstallaties. Uw veiligheid is onze zorg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft alarminstallaties? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem geen risico en bescherm uw gebouw of bezittingen tegen inbraak. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Voor iedere situatie is er een
passend, duurzaam systeem.”

Contact