Referenties

Tevreden klanten, daar doen we het voor. We laten ze graag aan het woord:

EP:Faarts

“Een hele verademing”

Zuid-Limburg, bekend om de prachtige natuur, rijke historie en sportieve activiteiten. Maar wist u dat deze provincie ook hoog scoort op criminaliteit? Zelfs de plaats Valkenburg aan de Geul, wellicht het meest idyllische plekje van de streek, kwam er qua reputatie op het gebied van criminaliteit niet zo goed vanaf. Een reden voor lokale ondernemers om de juiste maatregelen te nemen. Dit is ook het geval voor elektronicaspeciaalzaak EP:Faarts, die een cameraobservatie systeem als preventiemiddel hebben ingezet.

Voorkomen is beter dan…

“De reden voor de hogere criminaliteit heeft te maken met de afstand tot de grens”, vertelt eigenaar Richard Faarts. “Snelle handel is daarbij populair. Wanneer men (na een incident) camerabeelden terugkijkt, gaat het zelden om een Nederlands kenteken. Zaken als koelkasten en wasmachines vallen daar gelukkig niet onder en daarom is dit familiebedrijf tot op heden bespaard gebleven en om het zo te houden zijn de nodige maatregelen genomen, waaronder een cameraobservatiesysteem en een alarmsysteem geïnstalleerd door Vleugels Beveiliging.”

Een verademing

Richard is erg tevreden over het systeem: “Het cameraobservatiesysteem is geïntroduceerd door onze installateur Vleugels Beveiliging. Ik wilde graag een nieuw systeem, omdat de zaak recent geheel verbouwd is tot een moderne en gastvrije ruimte. Het is een hele verademing in vergelijking met het vorige camerasysteem. Dat was sterk verouderd en de helft van de beelden waren in zwart wit. Met dit systeem heb ik een scherp full hd beeld in heldere kleuren en ik kan via de app live meekijken. Dat scheelt me ook tijd, want voor een vals alarm hoef ik niet in de auto te stappen.”

Als klanten bij EP:Faarts vragen naar een camerasysteem verwijst Richard ze door naar Vleugels Beveiliging. “Ik geef ze altijd het beste advies en zo weet ik zeker dat ze tevreden blijven.”

Batavia Logistics Services B.V.

“Een goede keuze”

Landgraaf is een stad gelegen in de Oostelijke Mijnstreek. De stad is ontstaan door de samenvoeging van enkele gemeenten die aaneengegroeid waren. Deze ontwikkeling is voortgekomen uit de mijnbouw, die gedurende de 20e eeuw voor een explosieve bevolkingsgroei en veel bedrijvigheid in de streek zorgde. Deze bedrijvigheid is er momenteel nog steeds, zo ook op bedrijventerrein Strijthagen, waar Batavia Logistics Services B.V. is gevestigd.

Operationeel manager Frans Fleuren vertelt over de werkzaamheden van het bedrijf: “Batavia Logistics Services B.V. is een fulfilmentbedrijf. Dit betekent dat we voor verschillende opdrachtgevers diverse handelingen uitvoeren.

Voorbeelden zijn het inkopen van producten, het bedienen van klanten, het opslaan van producten en het versturen van producten.” Frans legt de werkzaamheden uit: “Een van onze klanten is bijvoorbeeld Via Biona uit Engeland, een producent van vitamines en voedingsstoffen. Voor deze klant verzorgen wij alles: van de inkoop tot het versturen van de producten. Alle producten van deze en diverse andere klanten liggen bij ons in voorraad. Doordat het producten van opdrachtgevers zijn, willen we er zeker van zijn dat er niets mee gebeurt. Een alarminstallatie is voor ons daarom essentieel.

Frans vertelt over de totstandkoming van de samenwerking: “Onze verzekering eiste een hogere klasse alarminstallatie. Het installatiebedrijf waarmee we al jaren zaken deden kwam niet adequaat in actie. Toen ik een gesprek had met onze verzekeringsadviseur, adviseerde hij me contact op te nemen met Vleugels Beveiliging. Vervolgens is Jan hier ter plaatse gekomen en hebben we onder het genot van een kop koffie de verzekerings- en bedrijfseisen besproken. Niet veel later kreeg ik een duidelijke offerte met bijbehorend ontwerp.”

Frans is erg tevreden over het uitgevoerde werk: “De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl het bedrijf gewoon geopend was. Er was veel werk en weinig overlast. Er werden afspraken gemaakt over wanneer in welke ruimte gewerkt kon worden, waardoor het installeren geruisloos verliep.”

Over de service meldt Frans het volgende: “Vleugels reageert adequaat op storingen en vragen. Als het telefonisch niet lukt, komt Jan het probleem persoonlijk oplossen. Ik ben blij dat wij voor Vleugels hebben gekozen, het blijkt een goede keuze te zijn geweest.”

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Uit ervaring weten we dat elke
beveiligingsoplossing maatwerk is.”