Hotel Hoeve
de Plei

In het Zuid-Limburgse Mechelen vindt u in een voormalige boerderij Hotel Hoeve de Plei. Een kleinschalig familiehotel met 17 kamers, gevestigd in een oude monumentale vakwerkhoeve. Bij Hotel Hoeve de Plei zorgen ze ervoor dat gasten zich thuis voelen, met een terras en een brasserie voor een kopje koffie met vlaai of klein hapje.

Om de gasten die ontvangen worden een veilig verblijf te bieden, is er gekeken naar de juiste beveiligingstechniek. De verouderde brandmeldcentrale moest vervangen worden en geüpdatet worden naar de huidige maatstaven en regelgeving. Gezien het hotel is gevestigd in een monumentale vakwerkhoeve, was dit de grootste uitdaging. ‘’Het is niet rechttoe rechtaan leidingen maken en brandmelders ophangen. Er komt meer bij kijken, het inzicht van een vakman was cruciaal’’, aldus de eigenaren Saskia en Kevin.

De keuze om voor Vleugels Beveiliging te gaan was snel gemaakt, Hotel Hoeve de Plei besteedt al jaren het onderhoud van de brandmeldcentrale uit aan Vleugels Beveiliging. De eigenaar vertelt dat de samenwerking goed is bevallen: ‘’Er is goed samengewerkt en binnen enkele weken én midden in het seizoen is de nieuwe brandmeldcentrale gerealiseerd. Het hotel was volledig volgeboekt en er moest goed onderling afgestemd worden wanneer, waar en welke werkzaamheden uitgevoerd konden worden. We zijn tevreden over het advies en de kennis van Vleugels Beveiliging.’’

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Uit ervaring weten we dat elke
beveiligingsoplossing maatwerk is.”

Contact