Toolnation

Wie online op zoek is naar gereedschap, komt zonder twijfel bij Toolnation terecht. Deze gereedschapsexpert houdt zich bezig met de onlineverkoop van gereedschappen en toebehoren in de breedste zin van het woord en is onderdeel van Handelsonderneming Dirks in Beek.

Door de explosieve groei van de laatste jaren was Toolnation genoodzaakt om een nieuw duurzaam distributiecentrum te realiseren. Op ruim 13.000 m2 is er een nieuw distributiecentrum gerealiseerd en naast het reeds bestaande Toolnationwarehouse gebouwd. Bij Toolnation vindt men kwaliteit en veiligheid belangrijk. Het project moest van begin tot eind in goede banen worden geleid. In afwachting van de bedrijfsgebonden installaties is ervoor gekozen om een tijdelijk alarm aan te leggen tijdens de bouwfase. Vleugels Beveiliging heeft tijdens het project zorg gedragen voor de alarm- en brandmeldinstallatie, een cameraobservatiesysteem en een toegangscontrole.

Waarom de gereedschapsexpert voor Vleugels Beveiliging heeft gekozen? ‘’Omdat we reeds eerder projecten samen hebben gerealiseerd, waaronder ons eerste distributiecentrum op steenworpafstand van de nieuwe locatie. Met name omdat de lijnen kort zijn, de aanpak correct en transparant en niet te vergeten: men heeft veel verstand van zaken’’, aldus Daniel Gelders, vanuit de directie verantwoordelijk voor de bouw.

Gelders vervolgt: ‘’Van ieder aspect heeft Vleugels Beveiliging de juiste informatie in huis. Waar anderen verdrinken in bureaucratie is het zakendoen met Vleugels Beveiliging ontzorgen en eerlijk behandeld worden.’’

Ten slotte geeft de eigenaar van Toolnation aan dat de samenwerking met Vleugels Beveiliging goed is bevallen. ‘’Zelfs zo goed dat andere projecten reeds aanstaande zijn. De architect (Roel Lamers van Architectenburo ZIJN) maakte een terecht compliment over de correcte en kundige gang van zaken tijdens het hele traject. Daar kunnen wij ons als directie van Toolnation alleen maar bij aansluiten.”

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Uit ervaring weten we dat elke
beveiligingsoplossing maatwerk is.”

Contact