Landal de Waufsberg

In het pittoreske Noorbeek, in het hart van het Limburgse Heuvelland, ligt vakantiepark Landal De Waufsberg. Noorbeek ligt op de grens van Nederland en België en is de perfecte omgeving voor mooie wandel- en fietstochten. Landal De Waufsberg maakt het mogelijk om in deze unieke omgeving tot rust te komen in moderne villa’s. Landal De Waufsberg beschikt over 4- tot 12 persoons vrijstaande villa’s.

Op het vakantiepark treft u moderne villa’s voor verschillende groepen bezoekers. Het vakantiepark beschikt over een centraal gebouw waar u de receptie vindt, met een backoffice en een winkel. Om de veiligheid van bezoeker en werknemer te waarborgen, heeft Landal De Waufsberg gebruik gemaakt van de diensten van Vleugels Beveiliging. Vleugels Beveiliging heeft zorg gedragen voor de alarm- en camerasystemen van het centrale gebouw. De grootste uitdaging van het project? ‘’De bouw van het centrumgebouw ging onder enorme tijdsdruk. Ondanks het enorme strakke tijdschema is de plaatsing van het alarm- en camerasysteem vlekkeloos verlopen’’ aldus parkmanager Ramon.

De keuze voor Vleugels Beveiliging was snel gemaakt, verteld parkmanager Ramon: ‘’Vleugels Beveiliging is een lokale, professionele en betrouwbare partner. Bij problemen staan ze snel voor je klaar en ontzorgen staat centraal.’’ Daarnaast maakt Ramon prive gebruik van de diensten van Vleugels: ‘’Hier was ik zeer tevreden over, de keuze was dus snel gemaakt.’’
Ten slotte geeft Ramon van Landal de Waufsberg aan dat de samenwerking goed is bevallen. ‘’Vanaf de start van het project tot het onderhoud en storingen. Bij problemen staan ze snel voor je klaar en ontzorgen staat centraal.’’

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Uit ervaring weten we dat elke
beveiligingsoplossing maatwerk is.”

Contact