Hotel Hoeve Beusdalshof

Hoeve Beusdalshof is gesitueerd in het rijksmonument Beusdalshof en ligt in het hart van het ZuidLimburgse Heuvelland. Hoeve Beusdalshof kent een rijke historie. Rond 1250 werd het Riddergoed Hoenberg hier gevestigd. In de daaropvolgende jaren werd de huidige hoeve uitgebreid en rond 1800 is de huidige carrévorm ontstaan.

In 2018 en 2019 is het rijksmonument volledig gerestaureerd door de huidige eigenaren, Derk en Anna, om hier vervolgens Hoeve Beusdalshof te realiseren met onder andere een hotel, een salon voor eigentijdse kunst en een woonbestemming voor de eigenaren. Eigenaar Derk geeft aan wat de uitdagingen waren: “De verschillende gebruiksvormen en de monumentale status van de hoeve waren de grootste uitdagingen van het project.”

“Via onze elektrotechnische aannemer zijn we terechtgekomen bij Vleugels Beveiliging. Vleugels heeft tijdens het project zorg gedragen voor zowel de alarm- en brandmeldinstallatie als het cameraobservatiesysteem.”

Eigenaar Derk: “De grootste uitdaging was het verwerken van de noodzakelijke installaties in de monumentale hoeve zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter.”

Na oplevering van het project is Vleugels nog betrokken bij het periodiek onderhoud van de installaties. Eigenaar Derk geeft aan: “Ook nu het project is opgeleverd kunnen we altijd terugvallen op de service van Vleugels, de samenwerking bevalt prima.”

Meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij Vleugels Beveiliging vinden we kwaliteit belangrijk en werken we alleen met gekwalificeerd personeel dat het vak verstaat. Met de beste apparatuur bieden wij u een zo veilig mogelijk gevoel. We beschikken over een aantal belangrijke certificeringen om aan te tonen dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat.

“Uit ervaring weten we dat elke
beveiligingsoplossing maatwerk is.”

Contact